Unitatea Consolidată Pentru Implementarea și Monitorizarea Programului de Restructurare a Sectorului Vitivinicol

Calendar

Curs valutar BNM

Prognoza Meteo


00:00:00

“Livada Moldovei - pentru ”Pomușoarele Moldovei”


Membrii Asociației Obștești ”Pomușoarele Moldovei” sunt interesați să aplice la Programul “Livada Moldovei”

 O informație amplă referitoare la condițiile de creditare în cadrul Programului ”Livada Moldovei” a fost prezentată membrilor Asociației Obștești ”Pomușoarele Moldovei”. Producătorii de pomușoare au fost familiarizați cu oportunitățile de a investi în tehnologizarea şi mecanizarea proceselor de producere primară, dotarea cu sisteme de irigare, modernizarea proceselor de procesare dar şi diversificarea pieţelor de desfacere pentru pomușoarele moldoveneşti, oferite în cadrul Programului ”Livada Moldovei”.

  Producătorii și procesatorii de pomușoare s-au arătat interesați de oportunitățile investiționale disponibile în cadrul Programului, investiții care în sinergie cu alte programe de suport oferite de Guvernul Republicii Moldova și partenerii externi pot contribui la reabilitarea sectorului de producere a pomușoarelor care poate ocupa un loc deosebit de important în economia ţării.

 În cadrul Programului ”Livada Moldovei” sunt disponibile credite investiționale acordate prin intermediul băncilor comerciale: BC ”Energbank” SA, BC ”Mobiasbancă – Groupe Societe Generale” SA, BC ”Procredit Bank” SA și BC ”Comerțbank” SA. Horticultorii și operatorii economici din domeniile conexe pot beneficia de finanțarea în leasing accesibilă prin intermediul BC ”Mobiasbancă – Groupe Societe Generale ”SA. 

MD-2023, Republica Moldova, mun. Chișinău, str. calea Basarabiei 18, etajul 2
Tel: 22 260 903