Eng Ro

Unitatea Consolidată Pentru Implementarea și Monitorizarea Programului de Restructurare a Sectorului Vitivinicol

INSTRUMENTE FINANCIARE

Calendar

Curs valutar BNM

Prognoza Meteo


00:00:00


 Angajații Programului ”Filiera Vinului” de rând cu mai mulți colegi de la Fondul Provocările Mileniului și AGROFERMOTECH au participat la iarmarocul de iarnă organizat cu ocazia sărbătorilor multașteptate. Au fost coapte delicii de casă cu un gust și aromă specială pentru a fi comercializate. Banii colectați dar și donațiile vor fi direcționate pentru procurarea echipamenteleor medicale în vederea dotării secției pentru copii a spitalului oncologic republican.

 La Iarmarocul caritabil de iarnă, aflat la 18-a ediție participă soțiile ambasadorilor acreditați în țara noastră dar și agenți economici din Republica Moldova care doresc să facă donații. Vizitatorii au putut face un tur culinar imaginabil prin țările care au reprezntanțe diplomatice la Chișinău.

 La ediția din anul trecut au fost colectate donații în valoare de 40000 dolari SUA. Pentru anul acesta, organizatorii și-au propus să colecteze bani suficinți pentru procurarea unui echipament special destinat îngrijirii copiilor bolnavi de cancer. 

 

 

 

 

MD-2023, Republica Moldova, mun. Chișinău, str. calea Basarabiei 18, etajul 2 Tel: 22 260 903