Eng Ro

Unitatea Consolidată Pentru Implementarea și Monitorizarea Programului de Restructurare a Sectorului Vitivinicol

INSTRUMENTE FINANCIARE

Calendar

Curs valutar BNM

Prognoza Meteo


00:00:00


Delegația Republicii Moldova în frunte cu Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare a Republicii Moldova Vasile BUMACOV, Directorul General al Agenției Turismului  Nicolae PLATON, Directorul Oficiului Național al Viei și Vinului  Dumitru MUNTEANU, Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova  Ghenadie CIOBANU,  Directorul companiei Eastern Allfriends reprezentanța în Republica Moldova  Mihail PODGURSCHI și  reprezentantul companiei Eastern Allfriends Radu PLĂMĂDEALĂ la moment se află într-o vizită de lucru în Republica Populară Chineză în provincia Chengdu orașul Shuangdu, unde prezintă potențialul agricol și turistic al țării.

Ministrul Vasile BUMACOV, în prezentarea sa a vorbit despre realizările țării în domeniul agriculturii, despre posibilitățile de export, precum și disponibilitatea de asigurare a Republicii Populare Chineze cu producție vinicolă.

Nicolae PLATON, directorul general al Agenției Turismului la rândul său a prezentat potențialul turistic al țării și a prezentat spotul video publicitar recent realizat. De asemenea  Platon a vorbit despre disponibilitatea țării în vederea primirii și deservirii turiștilor din Republica Populară Chineză.

Pe data de 08 august 2014 delegația Republicii Moldovei va participa la deschiderea oficială a pavilionului permanent a țării în capitala provinciei Sichuan orașul Chengdu, unde va fi prezentat potențialul vinicol și turistic.

 

 

 

MD-2023, Republica Moldova, mun. Chișinău, str. calea Basarabiei 18, etajul 2 Tel: 22 260 903