Eng Ro

Unitatea Consolidată Pentru Implementarea și Monitorizarea Programului de Restructurare a Sectorului Vitivinicol

INSTRUMENTE FINANCIARE

Calendar

Curs valutar BNM

Prognoza Meteo


00:00:00


Data: 05-06 Octombrie, 2013

Amplasarea: Chişinău, Piaţa Marii Adunări Naţionale

Programul de Restructurare a Sectorului Vitivinicol “Filiera Vinului” a participat tradiţional la “Ziua Naţională a Vinului 2013 ” eveniment care s-a desfăşurat în Piaţa Marii Adunări Naţionale. « Filiera Vinului » a fost alături de vinificatori şi de benefeciarii proiectului din sectorul vitivinicol al Republicii Moldova.  

La acest eveniment a avut loc şi întrevederea dintre echipa Proiectului cu Directorul General al Organizaţiei Internaţionale a Vinului şi Viei, Federico CASTELLUCCI, organizaţie din care face parte şi Republica Moldova. La întilnire s-a discutat situaţia actuală a industriei vitinicole a Moldovei. Un alt subiect abordat, a fost promovarea vinurilor moldoveneşti pe pieţele de desfacere europene.

Standul Programului « Filiera Vinului » a fost vizitat de către înaltii demnitari ai Guvernului Republicii Moldova precum şi de Negociatorul-Şef din partea Uniunii Europene, Luc Pierre DEVIGNE care au ţinut să sublinieze sprijinul pe care îl acordă acestui sector strategic pentru Republica Moldova. 

    

 

MD-2023, Republica Moldova, mun. Chișinău, str. calea Basarabiei 18, etajul 2 Tel: 22 260 903