Eng Ro

Unitatea Consolidată Pentru Implementarea și Monitorizarea Programului de Restructurare a Sectorului Vitivinicol

INSTRUMENTE FINANCIARE

Calendar

Curs valutar BNM

Prognoza Meteo


00:00:00


Data: 02 Iulie, 2012

Amplasarea: Chişinău, sediul UCIMPRSVV

Adresa: str. Calea Basarabiei 18, etajul 2, biroul 7

Date de contact: 22 260903, office@winemoldova.md

 

Unitatea Consolidată pentru Implementarea și Monitorizarea Programului de Restructurare a  Sectorului Vitivinicol (în continuare UCIMPRSVV) împreună cu reprezentanți de la cîteva vinării din Republica Moldova, în perioada 26-29 Martie 2012 a participat la o vizita de studiu în Geisenheim, Germania.

Ca rezultat al acestor întrevederi, UCIMPRSVV împreună cu Proiectul de Parteneriat al economiei germane în Republica Moldova a organizat un seminar cu genericul:

„Sectorul vitivinicol şi piaţa vinicolă  în Europa - Şanse noi pentru sectorul vitivinicol al Republicii Moldova”

În cadrul seminarului au fost abordate subiecte actuale de pe piaţa vinicolă europeană, precum şi subiecte referitoare la managementul calităţii, marketing şi logistică. Raportorul seminarului a fost Ludwig Wengenmayer, Expert în domeniul vitivinicol din Germania. D-ul  Ludwig Wengenmayer are o experienţă vastă în domeniu vinicol şi cunoaşte piaţa vinicolă din Republica Moldova.

D-ul Ludwig Wengenmayer, impreuna cu D-ul Wolfgang Trautwein Directorul Executiv al Vinării „Adam Trautwein”, una din cele mai mari şi moderne  vinării  din Germania au acordat consultări individuale pentru companiile vinicole.

 

MD-2023, Republica Moldova, mun. Chișinău, str. calea Basarabiei 18, etajul 2 Tel: 22 260 903